Menukaart 

Voorgerechten

Couscous salade                                                                                                  Couscous salade met parel- en bloemkoolcouscous met limoen, munt en appel Veganistisch │ Allergenen: gluten (kan glutenvrij)

Kaaskroketjes                                                                                                                 Waanzinnige kaaskroketjes met groene kruiden dip en frisse salade                   Vegetarisch │ Allergenen: gluten, ei, melk (incl. lactose) , mosterd

Griekse salade                                                                                                          Ultieme Griekse salade met feta, rode ui, olijven en een pesto van 2 soorten tomaten.                                                                                                              Vegetarisch | Allergenen: gluten, melk (incl. lactose)

Gepekelde Zalm                                                                                                            Zalm gepekeld in sinaasappel, venkel en jeneverbes op koolrabi salade met mierikswortel dressing                                                                                                     Vis │ Allergenen: vis, mosterd, ei, soja, selderij

Rosbief                                                                                                              Zachtgegaarde rosbief met frisse Roseval aardappelsalade en mayonaise bereidt met La Trappe witbier                                                                                                             Vlees │ Allergenen: gluten, ei, mosterd, soja, sulfiet (kan glutenvrij)

Hoofdgerechten

Overheerlijke doperwten-/ broccoli Burger                                                                                     

Een doperwten-/broccoli burger met zoete aardappel friet en home made picalilly Veganistisch │ Allergenen: gluten, mosterd

Poké bowl Gado Gado                                                                                               

Indonesisch groenten gerecht met taugé, gekookt ei, rijst en authentieke Indische saté saus                                                                                                                           Vegetarisch │ Allergenen: ei, soja, pinda (kan veganistisch)

Gnocchi                                                                                                                          

Italiaans pasta gerecht met groene Lente groentes, Parmezaanse kaas, noten en pijnboompitten                                                                                                                   Vegetarisch │ Allergenen: gluten, melk (incl. lactose) , noten, selderij (kan glutenvrij)

‘Fish &Chips’                                                                                                                 

Gefrituurde vis met polenta friet, remouladesaus en frisse komkommer-/radijs- en rettich salade                                                                                                                        Vis │ Allergenen: vis, gluten, sulfiet, ei, soja, mosterd

Lamsvlees Duo                                                                                                              

Lamsvlees bereidt op twee verschillende manieren, seizoens groenten en rösti              Vlees │ Allergenen: selderij

 

Nagerechten

Matcha groene thee taartje                                                                                     

Kleurrijk groene thee taartje met frambozen topping en pure chocolade snippers  Veganistisch │ Allergenen: noten

Home made Vianetta

Heerlijke home made Vianetta met lentefruit Oreo crumble                                            Vegetarisch │ Allergenen: soja, melk (incl. lactose) , gluten (kan glutenvrij)

Witte chocolade bavarois taart                                                                              

Een verrukkelijke witte chocolade bavarois taart met brownie en home made lemoncurd                                                                                                                         Vegetarisch │ Allergenen: gluten, melk (incl. lactose) , ei, soja

Waanzinnige Pavlova                                                                                                 

Lekker eiwitschuim met rabarber, rozenwater en vanilleroom                             Vegetarisch │ Allergenen: ei, melk (incl. lactose) , noten

Kaasplank                                                                                                                      

Kaasplankje met 4 verschillende Brabantse kazen, met kletsenbrood, noten en dadeljam.                                                                                                                          Vegetarisch| Allergenen: melk (incl. lactose) , noten, gluten (kan glutenvrij)

 

De prijzen van onze hoofdgerechten variëren tussen de €14,00 en €20,00.

De prijzen voor het twee- en driegangen menu, zijn vastgesteld op €23,50 en €29,50

                                                                                                 

RESTAURANT WAANZINNIG | WILLEM II STRAAT 52A | 5038 BH TILBURG
T: 013 542 52 29 | E: INFO@WAANZINNIGTILBURG.NL